Piceno Ympäristöpalvelut
Palvelut
   

Hygieniahuoltopalvelut

Jätepuristimiin tarttuu käytön myötä jätteiden jäänteitä ja hajuja, minkä vuoksi niiden puhdistaminen säännöllisesti on välttämätöntä. Jos hygieniahuollot laiminlyödään, koneikkotilaan pääsee pahvinpaloja ja muita roskia, mikä voi johtaa puristimen hydrauliikkaletkujen ja moottorin hajoamiseen. Koneen korjaaminen on kallista, joten parempi ratkaisu on ennaltaehkäistä rikkoutuminen hygieniahuoltojen avulla.

Myös jätteiden vieminen jätepuristimelle ja jätehuoltotiloihin on työntekijöille miellyttävämpää, eikä lähistöllä liikkuvia ihmisiäkään häiritse haju ja jäteongelmahaitat, kun puristimien ja jätehuoltotilojen hygieniasta on huolehdittu.

Katso kuvagalleriasta töidemme jälkeä (klikkaa vasemmalla olevia kuvia).

Korkeapainehöyrypesuja suoritamme tarpeidenne mukaisesti esim. jätehuoltotilat, jätepuristimet, savustamot, huoltohallit, parkkihallit, graffitit, talojen julkisivut yms.

Teollisuuspalvelut

Tarjoamme yrityksille ja kunnille (esim. koulut, sairaalat, päiväkodit, virastot) perusteellista hygieniahuoltoa ja erikoissiivousta. Huolehdimme ravintoloiden, henkilöstöruokaloiden, suurtalouskeittiöiden jne. erikoislaitteita ja -aineita vaativista siivouksista. Käytämme teollisuuden tarpeisiin luotuja, biologisesti hajoavia puhdistuskemikaaleja, sekä tarpeen vaatiessa korkeapainepesua. Rasvasuodattimia ja keittiökoneita on miltei mahdoton puhdistaa ilman sopivia kemikaaleja ja laitteita. Myös katon, lattia- ja seinäpintojen, sekä parilojen, grillien ja uunien perusteellinen puhdistus on hankalaa ja työlästä. Hygieniahuollon tarve määritellään asiakaskohtaisesti. Seuraamme myös kohteitamme säännöllisesti, jotta havaitsemme seuraavan huollon tarpeen ennen ongelmien syntymistä. Yhteistyö kunkin paikan henkilökunnan kanssa auttaa määrittelemään ongelmakohdat, ja kehittämään yksilöllisiä ratkaisuja hygienian ja työympäristön viihtyvyyden, sekä turvallisuuden parantamiseksi.