Piceno Ympäristöpalvelut
Tuotteet
   

Tervetuloa tutustumaan biotuotteisiimme!

Valitse vasemmalla olevasta listasta tuote saadaksesi siitä lisätietoa..

351 Airport

351 Airport on kehitetty erityisesti lentokoneiden renkaanjälkien puhdistamiseen/poistamiseen Kööpenhaminan lentokentän lentokonehallien epoksilattioista.

Useat asiakkaamme ovat tiedustelleet meiltä puhdistusnestettä erilaisten hankalasti käsiteltävien saasteiden (esim. öljyroiskeet, rasva jne.) pesemistä varten. Tämän tuotteen kehittelyssä perustana käytettiin Kööpenhaminan lentökentän ongelmat ratkaissutta ainetta. Lisäsimme siihen useita lisäaineita, sekä pinta-aktiivisia aineita, saadaksemme tuotteen toimimaan tehokkaasti myös muilla halutuilla segmenteillä.

351 Airport poistaa edelleen renkaanjäljet lentokenttien lattioista, mutta poistaa nyt tehokkaasti myös muita ongelmallisia saasteita. Uuden tuotteen nimi on jatkossakin 351 Airport.

Jakelijamme Etelä-Afrikassa myy tuotettamme mm. tehtaiden, teurastamoiden sekä autotallien lattioiden puhdistukseen. Monenlaisiin paikkoihin, joissa saastuneiden pintojen käsittely on vaikeaa tai rasvaisilla/öljyisillä lattioilla kävely vaarallista. Ruotsissa 351 Airport -nestettä käytetään suurissa öljyn, hapon ja muiden saasteiden tahrimien seinien ja lattioiden puhdistus urakoissa.

351 Airport on erinomainen ja tehokas puhdistusneste, jota on turvallista käyttää ja joka on myös ympäristölle turvallinen. Käytön jälkeen puhdistettu alue ei ole vain puhdas, vaan se myös tuoksuu puhtaalta!

358 Topcoat

358 Topcoat on kehitetty betonin käsittelyyn joko sekoitusvaiheessa, jolloin se tekee betonista vesitiivistä (lähinnä perustuksia varten), tai valmiiden betonipintojen käsittelyyn/pinnoittamiseen.

Ulkokäytössä 358 Topcoat -pintakäsittely suojelee esimerkiksi siltoja ja betonirakennuksia happamilta sateilta, sekä hallan aiheuttamilta halkeamilta. Sisätiloissa, kuten parkkihalleissa ja varastorakennuksissa 358 Topcoat suojelee ja pitää siistinä betonipintoja.

358 Topcoat tunkeutuu syvälle betonin halkeamiin ja koloihin, kovettaen betonia ja estäen saasteiden ja lian, kuten öljyn, pölyn ja renkaanjälkien läpi pääsyn.

358 Topcoat sisältää erityisiä lisäaineita, joiden ansiosta se sekä tunkeutuu betoniin, että kovettaa käsiteltävän materiaalin nopeammin ja tehokkaammin. Tuotteella käsitellyt pinnat voidaan peittää maalilla tai epoksilla tuhoamatta 358 Topcoat:in muodostamaa pinnoitetta.

358 Topcoat:illa käsitellyt pinnat on helpompi puhdistaa, sillä ne hylkivät likaa ja pölyä, jolloin myös kunnossapito kustannukset saadaan pidettyä alhaisempina.

Käsittelemällä kellarit 358 Topcoat:illa saadaan estettyä kosteuden tunkeutuminen perustusten ja lattioiden läpi seiniin. Suihkutetaan ainetta seiniin ja lattioihin ja jätetään kuivumaan.

Muita käyttötarkoituksia tuotteelle ovat muunmuassa betonisten kalasatamien pinnoittaminen kalanhajun tarttumisen ehkäisemiseksi, sekä bensa-asemien betonialueiden käsittely puhtaanapitämisen helpottamiseksi.

Alueet puhdistetaan ensin 351 Airport:illa, jonka jälkeen ne käsitteellään 358 Topcoat:illa, jolloin lika ei pääse uudelleen tukeutumaan betonin rakenteisiin. Yhdessä käytettynä nämä tuotteet muodostavat hyvin tehokkaan yhdistelmän.

Biobug Grease

Biobug Grease on kansainvälisesti erittäin arvostettu, skandinaavisen korkean tason bioteknisen kehitystyön lopputuloksena syntynyt nestemäinen rasvoja ja öljyjä biologisesti hajoittava ei-patogeeninen (tauteja aiheuttamaton) bakteeriseos.
Biobug Grease on suunniteltu ja kehitetty ratkaisemaan rasvoista aiheutuvat ongelmat sekä huoltamaan ja ylläpitämään putkistoja ja rasvanerottimia ravintoloissa ja kiinteistöissä.

Biobug Greasin sisältämillä bakteereilla on erityinen kyky hajoittaa rasvamolekyylejä. Hajoamistuotteina jää prossessista jäljelle ainoastaan vettä (H2O) ja hiilidioksidia (CO2).

Biobug Grease sisältää mikro-organismeja jotka kykenevät hajoittamaan öljyjä ja rasvoja niin aerobisissa kuin anaerobisissakin olosuhteissa. Nämä yhdessä Biobug Greaseen lisättyjen luonnollisten, korkean potentiaalin omaavien mikro- ja makroravinteiden kanssa, takaavat optimaalisen lopputuloksen saavuttamisen myös erityisen vaikeissa olosuhteissa.

Säännöllisesti käytettynä Biobug Grease vähentää rasvojen, öljyjen, saippuoiden ja muiden orgaanisten epäpuhtauksien kerääntymistä putkistoihin sekä rasvanerottimiin, poistaa jo muodostuneet tukokset ja ennaltaehkäisee uusien syntymistä.
Myös rasvanerottimien tyhjennystarve ja epämiellyttävien hajujen aiheuttamat ongelmat vähenevät merkittävästi tai poistuvat kokonaan Biobug Greasen säännöllisen käytön myötä.

Biobug Grease on täysin biologisesti hajoava tuote, joka on haitaton niin ihmiselle, ympäristölle, kaloille kuin eläinkunnallekin ja josta ei ole haittaa yleisen viemärilaitoksen toiminnalle.

Biobug Grease on siis täysin biologinen ja ekologisesti kestävä menetelmä ratkaisemaan rasvoista ja orgaanisista epäpuhtauksista aiheutuvat ongelmat putkistoissa ja rasvanerottimissa.

 • Tehokas ja pitkäaikainen ratkaisu rasvoista ja orgaanisista epäpuhtauksista aiheutuviin putkisto-ongelmiin
 • Ennaltaehkäisee tukkeumien muodostumista
 • Vähentää korroosiota
 • Eliminoi pahanlaatuisten hajujen muodostumisen
 • Vähentää rasvanerottimien tyhjennystarvetta tai poistaa sen kokonaan
 • Huoltaa koko putkisto- ja viemärijärjestelmää
 • Pidentää putkistojen käyttöikää
 • Vähentää mekaanisten ja kemiallisten puhdistusmenetelmien käyttöä
 • Vähentää yleisesti putkistoihin ja rasvanerottimiin liittyviä huoltokustannuksia
 • Ympäristöystävällinen vaihtoehto

Voittanut arvostetun - Winner of the Year Award - palkinnon Lontoossa 1997

Firecap Spray

Firecap -suihke on kehitetty sammutinta tarvitsevien asikkaiden pyynnöstä. Toiveena oli pieni ja kätevä sammutin, joka sopisi yhtälailla toimisto- kuin kotikäyttöönkin; korjaamoille, autotalleihin, veneisiin sekä grillien ja takkojen sammuttamiseen. Firecap -suihkeen avulla vältytään jauhesammuttimen käytöltä pienemmissä alkavissa paloissa, joiden hallintaan saaminen kuitenkin vaatii nopeita ja tehokkaita toimenpiteitä.

Firecap -suihkeella on sama koostumus kuin teollisuuskäyttöön tarkoitetulla Firecap-340:llä. Kun Firecap kohtaa palavan materiaalin, on alue tehokkaasti suojattu uudelleensyttymiseltä.

Firecap -suihkeen tehoa on testattu Tanskan Television uutistoimituksen toimeksiannosta. Tavallisesti auton renkaat ovat yksi hankalimpia materiaaleja vedellä sammutettavaksi, ja saattavat leimahtaa palamaan vielä pitkän ajan kuluttua sammutuksesta. Testiä varten sytytettin 5-6 rengasta palamaan. Koko sammutustilanne kesti ainoastaan muutamia minuutteja, eikä sammutukseen käytetty mitään muita välineitä kuin muutama litra Firecap -nestettä.

NewGenn Foam Hand Scrub

Lääketieteen alalla on vuosikymmenien ajan luotettu chlorhexidine -pohjaisiin tuotteisiin leikkausta edeltävässä käsien puhdistuksessa. Useimmat käyttäjät ovat olleet hyvin tyytyväisiä, mutta viime vuosina kaksi tekijää on osoittanut pidemmälle kehitetyn tuotteen tarpeen. Nämä tekijät ovat ammatti -ekseema ja Pseudomonas Aeruginosa -bakteeri.

Merkittävä määrä käyttäjistä on saanut huomata clorhexidine / alkoholi pohjaisten aineiden johtavan ammatti -ekseemaan. Tila aiheuttaa vaivasta kärsivälle epämukavuutta / kipua, sekä aikaansaa mikrobeille otolliset olosuhteet vaurioituneella iholla. Siksi tällainen perinteinen tuote aiheuttaa ongelmia, jotka saattavat johtaa infektioon.

NewGenn Foam Hand Scrub on kehitetty luonnollisista kasviöljyistä sellaisin menetelmin, että monet chlorhexidine -pohjaisten tuotteiden aiheuttamasta kroonisesta ekseemasta kärsineet ovat saaneet tilanteeseensa välitöntä helpotusta. NewGenn -tuote ei ole hoitomenetelmä/lääke ekseemaan, mutta se on niin hellävarainen käsille ja iholle, että pitkittynyt vaiva pääsee parantumaan.

Chlorhexidine ei tapa Pseudomonas -bakteereja, joka oli neljäkymmentä vuotta sitten tuotteen tullessa markkinoille hyväksyttävä puute. Nykyään tästä on kuitenkin tullut sellainen ongelma, että NewGenn Foam Hand Scrub oli tarpeellista kehittää näitä bakteereja tappamaan. Tuotteen kyky tappaa Pseudomonas -bakteereja auttaa sairaaloiden tartuntatautien valvontarymiä estämään tämän organismin aiheuttamia infektioita.

NewGenn Foam Hand Scrub -pullon vaahtouttava suutin nopeuttaa puhdistusprosessia muodostamalla vaahtoa nesteen sijaan.

Tuotteen tärkeimmät valmistusaineet ovat samat kuin NewGenn Foam Hand Rub -desinfiointiaineessa ja siten tämäkin tuote tappaa nopeasti Norwalk:in kaltaisia viruksia.

NewGenn Foam Hand Scrub tarjoaa tartuntatautien valvontaryhmille tehokkaan keinon edistää käsihygienia -ohjeiden noudattamista, sekä kyvyn tuhota sellaisiakin taudinaiheuttajia, joihin perinteiset tuotteet eivät tehoa.

NewGenn Foam Hand Wash & Foam Hand Scrub -desinfiointiaineiden etuja:

 • Tappaa Pseudomonas -suvun mikrobeja, sekä sellaisiakin viruksia (Small Round Structured Viruses) joita Hibiscrub ei tapa
 • Huomattavasti ystävällisempi iholle
 • Yhteen pesukertaan vaaditaan vain 1ml tuotetta (Hibiscrub -nestettä vaaditaan 4ml/kerta)
 • Alkoholiton
 • Ensiluokkainen desinfiointiteho

NewGenn Foam Hand Wash

Tämä tuote on väriä lukuunottamatta kaikilta osiltaan identtinen NewGenn Foam Hand Scrub -käsien desinfiointiaineen kanssa. Siksi tässä tuotteessa yhdistyvät sekä ihoystävällisyys että kyky tappaa ainutlaatuisen laaja määrä erilaisia mikrobeja. Puhdistusnesteitä käytetään pääsääntöisesti sairaaloiden yleisosastoilla, joilla aineen käyttäjät eivät hankaa käsiään harjalla puhdistusprosessin aikana. Joissain tapauksissa harjaamista vaatimattoman puhdistusnesteen käyttö on johtanut tilanteeseen, jossa puhdistusohjeita on jätetty noudattamatta.

Merkittävä määrä osastojen henkilökunnasta kärsii käsien ärsytyksestä, ja joskus jopa ammattiekseemasta käytettyään ihoa ärsyttäviä ainasosia (chlorhexidine) sisältäviä tuotteita. NewGenn Foam Hand Wash -desinfiointiaineesta tehtiinkin juuri siitä syystä sinistä, jotta tulisi korostetusti esiin, että tuote on uusi. Myös pullon vaahtouttava suutin on omiaan muistuttamaan tuotteen erilaisuudesta ja innovatiivisuudesta. Kokeiltuaan tuotetta ja todettuaan sen ihoystävällisyyden vakuuttuvat käyttäjät siitä, että he hyötyvät sen käytöstä jatkossakin.

Bakteereista ja viruksista on tullut monissa paikoissa mittava ongelma. Tartuntatautien valvontaryhmillä onkin nyt tilaisuus ottaa sairaalaosastoilla käyttöön hyvin laaja-alaisesti mikrobeja tuhoava aine. Tämä uusi tuote on teholtaan ja ominaisuuksiltaan edistyksellinen ja tästä johtuen parantaa myös henkilökunnan sitoutumista käsienpuhdistusohjeiden noudattamiseen.

Nykyään myös potilaat ja vierailijat kuuluvat mukaan puhdistusohjelmiin, joten hellävaraisen mutta erittäin tehokkaan uuden tuotteen käyttöönotto tarjoaa mahdollisuuden katkaista infektiokierteitä ennennäkemättömällä tavalla.

NewGenn Foam Hand Wash & Foam Hand Scrub -desinfiointiaineiden etuja:

 • Tappaa Pseudomonas -suvun mikrobeja, sekä sellaisiakin viruksia (Small Round Structured Viruses) joita Hibiscrub ei tapa
 • Huomattavasti ystävällisempi iholle
 • Yhteen pesukertaan vaaditaan vain 1ml tuotetta (Hibiscrub -nestettä vaaditaan 4ml/kerta)
 • Alkoholiton
 • Ensiluokkainen desinfiointiteho

NewGenn Hand Foam Dispenser

Seinälle asennettava annotelu -automaatti

 • Helppokäyttöinen
 • Annostelee saman määrän tuotetta jokaisella käyttökerralla
 • Täytetään 650ml täyttöpakkauksilla
 • Yksi täyttöpakkaus riittää 1100 annokseen
 • Mukana kiinnitin, joka mahdollistaa automaatin kiinnittämisen jo olemassa oleviin reikiin

Automaatti on kehitetty parantamaan seuraavien tuotteiden tehokasta ja ekonomista käyttöä:
NewGenn Foam Hand Rub
NewGenn Faom Hand Wash

NewGenn Wet Wipes

Tämän tuotteen luomisessa oli avainasema erään englantilaisen sairaalan (West Suffolk Hospitals NHS Trust, Bury St Edmunds) tartuntatautien valvontaryhmällä. Tämä ryhmä piti suuressa arvossa NewGenn Foam Hand Rub -vaahtoa sen ihoystävällisyyden sekä antimikrobisen tehonsa vuoksi, joten he pyysivät saada samaa tuotetta suunnittelemassaan liinassa.

Puhdistusliinojen neste on samaa ainetta kuin NewGenn Foam Hand Rub vaahdossa käytetty, joten teho on aiemmin testatun EN 1276 mukainen, samoin pätevät Hand Rub -esitteessä kerrotut Calici Virus -tulokset. Myös toisaalla esitetyt todisteet tehosta HI-virusta, hepatiitti B:tä ja C:tä vastaan pätevät myös näihin puhdistusliinoihin.

Vaadittuja ominaisuuksia olivat mm:

 • Riittävän suuri koko jotta kädet on helppo puhdistaa kauttaaltaan
 • Sopiva pehmeys, jotta puhdistusliina on miellyttävä potilaiden iholle
 • Kyky tappaa bakteereja ja viruksia, erityisesti Norwalk:in kaltaisia viruksia
 • Monikäyttöisyys, jotta ryhmä saattoi siirtyä vain yhden tuotteen käyttöön aiemmin käytössä olleiden seitsemän tuotteen sijasta
 • Alkoholittomuus
 • Kustannustehokkuus

NewGenn Wet Wipes -puhdistusliinojen kehittelyssä saavutettiin kaikki nämä tavoitteet.

Virustautien esiintymistiheyden voi odottaa lisääntyvän kun alkoholi, jota on eniten käytetty virusten torjunnassa, menettää tehonsa niitä vastaan. Siksi uusi ja tehokas kemiallinen virustentorjuntakeino tarjoaa tulevaisuudessa huomattavan mahdollisuuden tartuntatautien hallinnassa ja kustannusten minimoinnissa.

Oilcap Spray

Oilcap Hand Spray on alunperin kehitetty kuluttajamarkkinoille. Kehitellessämme Chemcap muunnelmaa lentokoneen renkaanjäkien poistamiseksi lentokonehallien epoksilattioista, päätimme käyttää samaa erinomaista koostumusta myös Oilcap -suihkeessa, tarjotaksemme kuluttajille loistavan puhdistusnesteen.

Jakelijamme on testannut Oilcap -suihkeen tehon runsaiden öljyroiskeiden saastuttamien seinien ja lattioiden puhdistamisessa. Etelä-Afrikassa Oilcap -suihkeen teollisuuskäyttöön tarkoitettua muunnosta (351 Airport) myydään erilaisten rasvojen ja öljyjen poistoon tehtaiden, autotallien sekä esim. teurastamoiden lattioista.

Oilcap on todella tehokas ja turvallinen puhdistusneste kotikäyttöön. Käytön jälkeen puhdistettu alue ei ole ainoastaan puhdas, vaan myös tuoksuu puhtaalta!

Toilet-Teho

Toilet-Teho on asuntovaunujen -autojen ja veneiden kasettivessojen hajunpoisto- ja huoltoaine. Tuote on täysin biologinen ja vaaraton ympäristölle sekä vesistöille.

Käyttö: Lisää tyhjennyksen jälkeen desilitra tuotetta säiliöön.

Käsittely ja varastointi: Ei saa jäätyä, ei lasten ulottuville.

Sisältää:

 • Tiivistetty horrostavia bakteereja sisältävä liuos.
 • Normaalien mikrobiologisten testien perusteella mikro-organismit eivät ole patogeenisiä (tauteja aiheuttamaton).
 • Saattaa ärsyttää silmiä välittömässä kontaktissa ei muuta vaikutusta.
 • Ihokosketus: Huuhtele runsaalla vedellä.
 • Nieleminen: Juo runsaasti vettä, mikäli tunnet olosi huonoksi hakeudu lääkäriin.
 • Myrkytön.

Valmistuttaja: Piceno Oy, valmistettu EU:ssa

Yleisteho

YleisTeho on kaikkien pintojen tehokas yleispuhdistus- ja rasvanpoistoaine. Tuote on Biologisesti hajoava ja ympäristölle vaaraton. Käyttö: Rasvan- ja öljyn poistoon laimentamattomana. Yleispuhdistukseen 1:50.

Käsittely ja varastointi: Säilytettävä normaaleissa varasto-olosuhteissa, ei lasten ulottuville. Vältettävä tuotteen joutumista silmiin, jatkuvassa ihokosketuksessa tulisi käyttää suojakäsineitä. Tuotteen joutuessa silmiin huuhdo välittömästi runsaalla vedellä ja hakeudu lääkärin hoitoon. Katso tarvittaessa käyttöturvallisuustiedote.

Sisältää: Alcohol ethoxylate, 40-60%, Xi; R41-38 2-ethylhexyliminodipropionate, CAS-NO 94441-92-6, 40-60%, IK Alkyl glycoside, CAS-NO 54549-24-5, 10-20%, Xi; R41 Hajuste, <0,2, R10 Tunnetut allergeenit hajusteessa: Limonene, pitoisuus >0,1, CAS-NO 5989-27-5, 0,1. Ärsyttävä jatkuvassa ihokosketuksessa. Ph:7.0

Vältettävät materiaalit: Haitallisia reaktioita ei tunneta.

Valmistuttaja: Piceno Oy, valmistettu EU:ssa